08 november 2009

Nudler med kylling og limesalat

Lørdag kveld prøvde jeg meg på en oppskrift fra vindunderlig kylling. (Spectrum forlag)
Er ganske så fornøyd, og gutta boys hadde bare go ord å si :)
Her er oppskriften til 4 personer:

INGREDIENSER
olje til steking
nudler av ønsket variant, vi brukte kinesiske egg nudler.(slike man får i dagligvaren)

6ss rømme
6ss majones
2,5cm stykke med frisk ingefær, skrellet og revet
revet skall og saft av 1 lime
3 kyllingfileer
1 gulrot, skrellet og revet
1 agurk, deles i 2 på langs, fjern frø og skjær i skiver
salt
pepper

krydder:
1ss koriander (fersk eller tørr)
1ss finhakket mynte (helst fersk)
1ss finhakket persille (fersk eller tørr)
noen friske basilikumblader (Vi hadde tørr)

Det første du gjør er:
Stek kylling i olje, til de er gjennomstekt.
Disse settes til side for avkjøling.

Gjør klar gulrot og agurk.
Deretter blander du det med majones, rømme, limeskall og limesaft.
(OBS! Smak til med limesaft, jeg brukte bare 1/2 lime)
Rør inn kylling og salt og pepper.
Dette skal serveres kaldt.

Nudler tar som regel kort tid, så det lages rett før servering.
Vi hadde også hvitløksbrød til....

Mmmmmm...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar